kachel kopen

Een kachel kopen is altijd een spannende beslissing. Het moment dat u de knoop doorhakt en een mooie warmtebrenger wilt aanschaffen is even opwindend als lastig; u moet immers beslissen welk merk en model u wil hebben. En dat niet alleen: wat dacht u van afmetingen, vermogen, rendement en accessoires? Gelukkig staan de ervaren winkelmedewerkers van ‘t Stokertje u graag bij.

Af en toe krijgen wij de opmerking dat een kachel via internet kopen veel makkelijker is. Tot op zekere hoogte is dat zo, maar een werkende haard in het echt bekijken en zelf proberen  is altijd anders dan op een YouTube-video. Een bezoek aan onze showroom is daarom zeer aan te raden. Al was het alleen al om de garantiekwestie, want de wet stelt duidelijk dat u voor garantie bij degene moet zijn die u het product heeft verkocht. Via internet kan dat nog weleens moeilijk zijn en daarom is het handig om gewoon bij ‘t Stokertje alles zwart op wit te hebben. Dat bezorgt u een hoop hoofdbrekens.

Kachels in actie zien

Wij raden onze klanten  altijd aan een van de vestigingen van ‘t Stokertje te bezoeken. Daar kunt alle kachels namelijk in actie zien en weet u dus wat u aanschaft, zonder dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze verkopers nemen alle tijd voor u om vragen te beantwoorden, terwijl u rustig een kopje koffie of thee drinkt en geniet van alle warmte. Onze verkopers nemen u mee door alle facetten van de aanschaf, levering, installatie en nazorg. Want een kachel is voor u een waardevolle investering. Uiteraad kunt u bij ‘t Stokertje ook gebruikte modellen kopen. Deze kachels zijn dan met een afbetalingsregeling aan te schaffen met 0% rente. Ons assortiment opruiming & uitverkoop kachels bestaat uit meer dan 200 showroommodellen. Uw favoriete kachel zit er ongetwijfeld er tussen!